Duit??

|
Khayla selongkar beg sekolah aku tadi, tiba2 dia terjumpa £, terus dia tunjuk kat aku.
Tiba2 teringat pula satu kenanganmasa kecil. Ada sekali aku terjumpa duit mak aku sorok, aku tak curik. masa tu duit tu aku tgk lawa sgt, aku tak tahu pun itu duit agaknya sbb itu duit besar RM50. masa kecil memanglah tak kenal duit besar2. lgpun zaman tu mmg valuenya sangat tinggi. So masa tu tengah zaman main patung kertas, oleh kerana duit itu sangat cantik aku potong2 duit jadi baju patung kertas aku..ahaks.
Masa tu mesti mak aku marah gile. Aku ingat lagi mak aku sambung duit tu pakai salotep.
Yang lain aku tak ingatlah....

Adoi nakalnya la aku dulu, patutla kekadang khayla pon naugthy...
anyway i miss my mumm ....

5 comments:

Ted said...

keh keh, tu la sonok ada anak ni. Leh tahu perangai sape dia copycat dulu.

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

dulu kecik2 jumpa botoi2 ubat tok.. pestu tuang2 ubat kat pasiaq..

AKO @ retna said...

dah bape tahun khayla skrg ek? bila nak balik msia tu?

shay said...

wah boleh tahan kenakalan waktu kecik dulu yerk...

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)