private

|
hi..
kpd siapa yg buke blog ni, thx sbb berminat ..
btw, aku da privatekan blog sebenar sbb letak byk pic baby khayla.
entri2 aku pun cuma pasal khayla saje skrg, adala sikit2 pasal aku entri bosan2 je gitu. akceli aku pun tataula ade org baca ke tak. ahaks. so mana tau bila dia da besar sikit nanti takut dia tak suke lak mama dia letak gambo dia merata2. sian lak kat baby nanti. jadi kepada siapa yang pernah ikut@nak baca blog aku bagi email, insya-Allah aku invite. Terima kasih buat yang sudi menjenguk blog. Selama 4 tahun berblog, aku mmg sgt suke berblog dan bestla ble kenal ramai org. muah muah untuk semua. ok. oh ye email aku di , jgn lupa.

45 comments:

azzamoro said...

hi dong..jangan lupe add me..
norazariah@gmail.com
:)

h0ney said...

add me too shancai... gadisnakalh83@gmail.com

YaTt's said...

sanchai invite me angah_yati@yahoo.com

Aku Bukan Bidadari said...

alaa dong neh
hi hi hi

nak tgk kayla lar

ayzan_ctm@yahoo.com

cepat invite tau

shay said...

kalau sudi add shay juga... shayluvu@hotmail.com

Skru Puteri said...

we want khayla...

ahakzzzsss... add la skru @ put3 ya... (skruemas@gmail.com)

yonna bebot =) said...

i want khayla!!!

yonna2yonni@gmail.com

akak,invite tau!

sishoney said...

perlu ke sis bagi email add.nnt khayla mst marah kalau auntie die nie tak dibenarkan baca blog die

Acai said...

woit woit, invite nyong dong..faisalhjrahim@yahoo.co.uk..kat gmailpun bleh gak,hehe..dua2 ada akaun nyong..

nanonano said...

ishk..
terkejut org..
engatkan xsudi da..
huhu

nana_fazry@yahoo.com
;)

cikin said...

aku nak jugak.
chicgal7[at]gmail[dot]com

Lea Dzahir said...

ala.. naper tutup.. windu kat khayla.. add laa aza.. azaleadz@gmail.com ok.. muah2

Elyn said...

ayooo dong..... add me kat fozalin@yahoo.com ek.....

Marsha~ said...

add kite gak ye?
marcia.zlyana@gmail.com

Pinkwatch said...

mek kenapa private? invite aku k...

nuruladilah@yahoo.com

sandal itam said...

aku....ko jgn lupa add aku tau..nnt aku emel ko..

Kasawari said...

uikss.. mana blog lama dulu.. ada lagi kan entri dia..
ermm baby mesti suka lah dah besar nanti.. percayalah.. he he

add me ek.. azman2336@yahoo.com

Kasawari said...

mana msjbox?

Junaidix said...

adeih.. patut la cam lain jer.. meh tambah aku nyer .. junaidix@gmail.com

eZa said...

nooreza@gmail.com
jgn lupe invite auntie ye khayla ;)

Ryan Rayhana said...

LAAAA RINDULA KHAYLA MUAHHHHHH!!DONG ryan~~~~>>>rindula kt khayla k....tata

AKO said...

aiyakk x nak jemput akak msk blog sebenar ker??? :-/ windu nk tgk kayla...

AKO said...

ooo camtu invite la akak anakomak6@gmail.com

thanks ;)

a NuTty StuDent said...

dong..ini mana satu blog ni..bukan yang ini ker..

lindahpadlee@yahoo.com

regards

♥ QasiehFirdaus ♥ said...

sayeeeeeeee

qasieh_nur@yahoo.com

Elyn said...

dong dh lame x dpt tgk khayla... nape u x invite i..... :(

nasazfrog... said...

saye juga yer.
nasazfrog_wani@yahoo.com

thanks dong..

Anis said...

hi.more AUTH COACH bags n DKNY watch open for order at amazing price.tQ:)

Kasawari said...

salam shanchai...

romzi seli said...

salam sancai... boleh add aku tak? rs.romzi[at]gmail.com.

eh, ko uk kat maner eh? aku plan nak ke sana...

shai said...

salam add aku juga
shaizhar (at) gmail dot com

Syamimi Izzati bt Elias said...

azi_oum@yahoo.com

cepat invite tu

a NuTty StuDent said...

dong,awak telah ditagged..napa kita bukak blog awak tak leh ek?

GDIZ said...

sanchai..ni email gdiz..
invite ye..

gdiz5309@gmail.com

Ted said...

saya nak sis, sorry ted tak sehat,lama tak hapdet.apa khabar anak beranak?

know4teD@yahoo.com

yaNadzuL said...

hi dong..add sya jgk

kag4477@yahoo.com.my
yanadzul.blogspot.com

mazzuana said...

ita...invite le aku jugakkkk....

cikpaus@gmail.com

AKO said...

takmoh invite kiter ker...

AKO said...

aiyo sanchai... kena invite akak balik arr// peliisssssss anakomak6@gmail.com

thanks

nasazfrog... said...

lorrr kite pun nak gak...
nasazfrog_wani@yahoo.com

Akasyah_Adam said...

Hi..how r u? add me too k? would love to see your baby's pic..mesti comel kan? :) Thanks..

isfed_98@yahoo.com

-blacksheep- said...

kakak...leh invite saye tak..
dl saya suka baca blog akak...
tp akak mst tak kenal saya...
klu sudi invite lag ye...
blacksleepie@gmail.com

Semut Api said...

deanz_00@yahoo.com

tulip said...

sempat tak saya nak joint?
nurz81@yahoo.com

Intanaziela said...

intanaziela@yahoo.com

selalu baca..tapi silent reader je la..